Spørsmål:
Relativt billig AirPlay 2-mottaker?
Tommy Rodrigues
2018-06-27 00:36:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Med den nylige utgivelsen av AirPlay 2, føler jeg nå at det er på tide å starte et lenge kommende prosjekt av meg som er å lage et utendørs høyttalersystem.

For øyeblikket har jeg noen få Sonos PLAY: 1-er hjemme og vil gjerne kunne spille musikk samtidig til både utendørshøyttalerne og Sonos-høyttalerne mine. Selvfølgelig vil den åpenbare løsningen være å kjøpe en Sonos Connect, men jeg føler at disse er ekstremt dyre for hva de er, og søker et alternativ. Jeg har vært spent på utgivelsen av AirPlay 2 ettersom jeg hadde hørt at, a) Sonos kanskje hadde implementert den nye protokollen på sine eksisterende høyttalere og b) at AirPort express ville være i stand til å fungere som en AirPlay 2-mottaker som teoretisk kunne være koblet rett til en forsterker.

Dette ville ha vært den ideelle løsningen. Imidlertid, som virkeligheten har det, vil Sonos bare gjøre AirPlay 2 tilgjengelig på sine nyere høyttalere som forklart her (Hvis du har en av deres nyere høyttalere, kan du gruppere dette med de eldre i rekkefølge. for å få dem til å jobbe med AirPlay 2 også). Videre har det blitt tydelig at AirPort express ikke vil støtte AirPlay 2.

Dette har etterlatt meg i en veldig vanskelig situasjon, siden jeg ikke er sikker på hvordan jeg kan gå videre. Det er klart at jeg må kjøpe en nyere Sonos-høyttaler uansett, men dette gjør meg bare så langt som å gjøre de nåværende Sonos-høyttalerne mine AirPlay 2-kompatible. Jeg har gjort mye research og funnet løsninger som bare ser ut til å fungere for AirPlay 1, for eksempel her.

Spørsmålet mitt er: Er det billig ($ 200 maks, men helst < $ 100) "mottaker" for AirPlay 2-protokollen som jeg ganske enkelt kan koble til forsterkeren min?

En svar:
Docsousa
2018-11-21 07:35:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som så mange svar har dette svaret begrensninger som kanskje ikke passer deg. Begrensninger:

  1. Krever litt minimal elektronisk ferdighet
  2. Lesing og montering kreves

Onion Omega2 + $ 13 (eller Omega2 $ 10) med en PowerDock $ 6 og $ 3 USB-lydadapter alt under $ 30.

Last ned Omega2-prosjektbok Vol1 og finn kapittel 5 ( Audioprosjekter)

Håper du er eventyrlysten nok til å påta deg dette prosjektet, du vil finne det veldig givende. Cheers, Doc

Dette er bare en guide for å få programvare med åpen kildekode [shairport-sync] (https://github.com/mikebrady/shairport-sync) til å kjøre på en Linux-enkeltkort-datamaskin. Imidlertid støtter shairport-sync for øyeblikket ikke airplay 2. (Og det er ikke noe tegn på at det vil bli støttet i nær fremtid)


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...