Spørsmål:
HDMI KVM for tastaturer med integrert smartkortleser
geeko
2015-11-24 10:43:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er mitt første spørsmål på dette nettstedet. Jeg har en Lenovo PC med integrert smartkortlesertastatur (enkelt USB-kabel) og en MacBook Pro. Jeg vil bytte mellom de to via et HDMI KVM og dette USB-tastaturet. Musen er også USB.

Har du noen anbefalinger?

Takk!

For øyeblikket har jeg en KVM som ikke gjenkjenner tastaturet og den integrerte smartkortleseren.
Hvor bor du, jeg fant en som hevder å ha tastatur, museskjerm og automatisk støtte, men den er en av de generiske. så jeg kan bare finne den i nederland.
Fungerer det med tastaturer som følger med integrert smartkortleser?
Jeg vil sannsynligvis sende den dit jeg bor
Jeg er ikke sikker på at gona har lest noen anmeldelser om det. hvor mange USB-porter har du tilgjengelig?
Jeg har 2 på Macbook Pro og 3 på min Lenovo PC.
har du en skjerm koblet til kvm-bryteren
Ja, en HDMI-skjerm, USB-tastatur, USB-mus. KVM skal ikke trenge drivere som skal installeres manuelt.
okey: / hva er feilen din, jeg fant at noen hadde en "all use port", men det er sikkert dyrt
Hva betyr "all use port"?
Så lenge prisen ikke er overdrevet, er det greit
det som er å se er at de fleste sider sier et tastatur og en museport. kanskje de har fikset usb-kabling. Jeg er ikke veldig kjent med KVM-er, så kanskje bs.
KVM må 100% støtte den tastaturintegrerte smartkortleseren som kjører på en enkelt USB-kabel.
En svar:
Thomcdrom
2015-11-26 19:19:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aten 4-Port USB Peripheral Sharing Enheten skal fungere med tastaturet og musen, og jeg har også en 9 usb-portversjon. Den har mange ledninger og er rotete, men skal fungere med oppsettet ditt. Dette har ikke HDMI, så hvis den gamle KVM-en din fortsatt fungerer, vil jeg legge til at den til miksen har en kablet knapp som ikke er den beste, men kunne gjør

det er også anbefalt å holde det nede på din pc.

Det er lite og ikke veldig dyrt, jeg synes dette skal passe dine behov / kommer nærmest dine behov. den selger for rundt 50 dollar på amazone.com og la til en lenke for deg.

Dette er en USB 2.0 KVM, så sørg for at tastaturet og musen kan kjøre over den typen.

Rediger : Jeg fant HDMI-versjonen av dette produktet med 2 USB-porter. lenken du finner her.

Her er instruksjonene som skal løse problemene med is. Jeg håper dette hjelper deg.

Jeg lette etter noe som tillot meg å ha mindre rot på skrivebordet mitt for spill. Jeg ville ha en enkelt mus og et tastatur for både PC-en og konsollene mine når jeg spilte. Jeg ønsket ikke å måtte koble fra og koble til musen og tastaturet når jeg byttet mellom de to. Jeg undersøkte en uke med å prøve å finne den perfekte KVM-bryteren til en pris som jeg kan rettferdiggjøre (jeg ville egentlig ikke bruke $ 300+). Et spørsmål jeg leste om var at de billigere ikke var kompatible med spillmus og tastatur, at hvis du bruker dem, vil du miste funksjonalitet, ellers vil de bare ikke fungere. Med denne KVM var jeg i stand til å bruke Corsair Vengeance K70-tastaturet og M65-musen min helt fint etter litt finjustering.

Da jeg først plugget inn alt, fungerte ikke mus og tastatur. Det jeg måtte gjøre var å koble musen og tastaturet direkte til datamaskinen. Forsikre deg om at KVM var helt frakoblet. Mens jeg holdt portvelgerknappen koblet jeg til en av de lilla USB-kontaktene til datamaskinen min for å gå inn i firmwareoppdateringsmodus (dette indikeres av at begge port-LED-ene på KVM blinker unisont). Besøk Atens nettsted og slå spesifikt opp CS692 og last ned den siste firmwareoppdateringen. Kjør programmet og oppdater KVM (hvis det mislykkes, må du kontrollere at kvm fortsatt er i oppdateringsmodus, hvis ikke angi den på nytt). Koble nå KVM og mus og tastatur fra datamaskinen. Koble musen og tastaturet til KVM og et sett med USB-ledninger som kommer fra KVM til datamaskinen. Forsikre deg om at KVM ble valgt til riktig port. Jeg måtte sette tastaturet mitt i BIOS-modus. Trykk på [Scroll Lock]> [Scroll Lock]> [m]> [Enter] for å få musen til å registrere seg. Trykk [Scroll Lock]> [Scroll Lock]> [n]> [Enter] for å få tastaturet til å fungere i ikke-bios-modus. Etter det har alt fungert bra, og jeg liker veldig enkelt det nye oppsettet mitt.

Nå for alle som ønsker å bruke dette med XIM4, blir det ganske kinkig. Forsikre deg om at den sorte USB-en er koblet til port 1 og den lilla til port 2. Få KVM til å bytte til XIM4 før du slår på konsollen, eller slå den over og trekk ut og koble XIM-USB-en til konsollen for å tilbakestille musen din vil aldri montere til XIM. Også med dette spesifikke tastaturet måtte jeg bruke det i BIOS-modus fordi XIM ikke støtter det fullt ut, ikke noe å gjøre med KVM.

Jeg er ikke sikker på hvor kompatibel denne KVM-en vil være med fremtidige spillmus og tastatur, men da jeg så på Atens nettsted, ser det ut til at de slipper firmwareoppdateringer en gang i året for å sikre kompatibilitet med nyere enheter. Jeg vil oppdatere denne anmeldelsen hvis KVM-en min begynner å fungere, eller hvis jeg oppdager noe galt med den.

Så langt var dette et flott kjøp, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Gjorde akkurat det jeg ville. Jeg vil anbefale denne KVM på det sterkeste for de som trenger kompatibilitet med spillutstyr.

Vær oppmerksom på at jeg bare testet tastatur- og musefunksjonaliteten. Jeg brydde meg ikke med lyden eller HDMI fordi jeg ikke trengte den for det jeg gjorde.

Thx, men det er ikke HDMI KVM. Pluss at jeg ikke er sikker på om den støtter de integrerte tastaturene for smartkortleseren?
Fant en løsning for hdmi-versjonen ha det gøy. dette var en anmeldelse fra en brukerhistorie: /
CS692 er akkurat det jeg har akkurat nå. La meg oppdatere fastvaren og prøve på nytt. Jeg kommer tilbake til deg på søndag.
Okey, lykke til med deg KVM
Beklager forsinkelsen. Jeg prøvde å oppgradere CS692 firmware uten hell. Hva betyr å sette tastaturet i BIOS-modus?
Det er en kompatibilitetsmodus for eldre biosystem som bare støtter ps2


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...