Spørsmål:
Anbefaling for en billig og liten datamaskin for USB-webkamera-mikroskop
March Ho
2015-09-29 14:52:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg trenger en billig og liten datamaskin for å fungere som skjerm for et webkamera-mikroskop. Datamaskinen må kunne vise utgangen fra USB-webkamera-mikroskopet med så lav tidsforsinkelse som mulig (<50ms forsinkelse) og vise utgangen på en skjerm med kablet tilkobling (HDMI, DVI eller VGA).

Datamaskinen, USB-mikroskopet og skjermen er ment å være plassert i en biosikkerhetshette, akkurat som denne. Det vil tillate brukeren å kunne se og manipulere små gjenstander under mikroskopet uten å måtte løfte glassets sikkerhetsramme, slik man må gjøre når man bruker et vanlig kikkertmikroskop.

enter image description here

Jeg har vurdert Raspberry Pi for dette formålet, men spørsmålet mitt om RBP SE så ut til å antyder at det kanskje ikke er raskt nok for dette formålet.

Mine krav er som følger:

1: Datamaskinen må innføre mindre enn 50 ms forsinkelse når du viser livebilder fra et USB-webkamera med en oppløsning på 720p.

2: Under US $ 400 uten skjerm og mikroskop

3: Ha minst en form for maskinvarevideoutgang og ha minst en USB-port.

4: Fortrinnsvis vifteløs, da vifter kan forstyrre luftstrømmen i biosikkerhetsskapet.

5: Har helst integrert Wifi og Bluetooth for ekstern tilgang for å lagre data uten å måtte plassere USB-stasjoner i biosikkerhetsskapet.

En metode for å kvantifisere tidsforsinkelsen på webkameraet ville være å peke webkameraet direkte mot dataskjermen, og observere hekkingen av bilder. Hastigheten som bildene hekker inn i hverandre gjør at den omtrentlige tidsforsinkelsen kan måles.

Hvis du ikke vil ha en vifte, ser du på væskekjøling, som er et dyrt alternativ.
Det første kravet ditt gjør spørsmålet ditt litt forvirrende for meg. Ønsker du også en skjerm med lav latens? Eller leter du faktisk etter en bærbar PC-løsning her?
Kan vi avklare: leter du etter en skjerm, en PC og en separat skjerm, en bærbar PC eller noe annet?
Så jeg kan anbefale noe som oppfyller de andre kravene, men ikke sikker på 50ms forsinkelsen siden jeg bruker enheten til noe som ikke er latensfølsomt i det minste. Selv om jeg brukte webkameraet mitt for å prøve å estimere det, kan ventetiden være nede på et billig webkamera på slutten, ikke sant?
@ArtOfCode Jeg ser faktisk bare på PC-en, skjermen trenger ikke å være ekstremt lav ventetid. Med vifteløs mener jeg en liten, passivt avkjølt datamaskin som er under 10W TDP.
En svar:
Adam Comerford
2015-09-29 22:07:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg hadde et lignende sett med krav til en mediasenterboks når det gjelder Bluetooth, WiFi, vifteløs (og jeg ville også ha innebygd IR). Jeg har kjøpt og brukt Cubox i-serien av Solid Run, spesielt i4 Pro personlig. Det har vært en flott liten boks og fungerer beundringsverdig når det gjelder gjengivelse av video i full HD, IR fungerer perfekt med fjernkontrollen min og WiFi fungerte ut av boksen med flere OS-alternativer jeg prøvde (avgjort på openELEC for mine behov).

Jeg vil si at jeg siden har byttet til kablet for bedre videoytelse, men jeg tror det sannsynligvis er på grunn av dårlig signalkvalitet til enheten på den nåværende plasseringen (som er dårlig i forhold til ruteren min). Annet enn at dette har kjørt i over et år i sin nåværende konfigurasjon uten problemer.

Du kan få en anstendig mengde lokal lagring via micro SD-kortet, den har HDMI-utgang for skjermen, og det vil lett komme inn under det foreslåtte budsjettet.

Disse systemene er også tilgjengelige som bare bord SOMs, så du kan potensielt gå den veien for å få en tilpasset passform for miljøet ditt også.

Den eneste tingen jeg for øyeblikket ikke kan snakke med, er ventetiden for visning av webkameraopptakene. Jeg bruker kameraet som er innebygd i den bærbare datamaskinen min, og har ikke en egen enhet, så jeg kan ikke enkelt teste med den foreslåtte metoden.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...