Spørsmål:
USB-dokk som presenterer COM / Parallel-port som fysiske porter
Matt
2015-10-19 18:27:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er mange USB-dokker, men paret jeg har eksperimentert med nåværende UDB / pseudo-enheter i stedet for eldre porter som com og parallell. Mer moderne applikasjoner kan fungere med de som passer bra for noe enkelt som skrivere.

Imidlertid jobber jeg med programvare som brukes til å grensesnitt med fly som ble designet med MSDOS 6.22 og Windows 98. Jeg har vært heldig og har brukt bærbare datamaskiner fra Dell Latitude E-serien som støtter denne eldgamle dokkingstasjonen ...

Legacy E-Dock

Jeg ser på å oppdatere disse bærbare datamaskinene, og det ser ikke ut til at nyere modeller har en lignende eldre dock. Så USB ville være den enkleste ruten å gå, men jeg trenger at replikatoren presenterer portene som ekte fysiske porter til operativsystemet, slik at de kan overføres til virtuelle maskiner.

En svar:
Stefan
2015-10-22 18:38:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette kan ikke eksistere. Hvis den er koblet til via USB, er den koblet til via USB, uansett hvordan den ser ut, og bare programvare kan gi en illusjon av en "fysisk port".

Egentlig tror jeg at jeg savnet et viktig klapp av din spørsmål: Den gamle programvaren kjører på en virtuell maskin, så alt du trenger er at den virtuelle maskinen din eksponerer de USB-tilkoblede portene som fysiske porter på den virtuelle maskinen.

Så svaret er fortsatt at "dette er et programvareproblem ", men i det minste en som skal være enkel å løse. Jeg aner ikke hvilken virtuell maskinprogramvare du bruker, men i det minste gir Qemu på GNU / Linux alternativer som -parallel dev: omdirigere parallellporten til char device 'dev' for å gjøre akkurat det du ber om.

Det ville være synd hvis det var sant, men så lenge det var en passende driver, tror jeg ikke det er tilfelle. Uansett hvis du har en teknisk referanse for å sikkerhetskopiere det, vil jeg sette pris på det.
@Matt: Hvilken del av en driver er ikke programvare?
Jeg brukte bare vmware-spiller for dette. Jeg kunne sjekke om den støtter lignende funksjonalitet. Jeg ville ha antatt at driveren forteller operativsystemet hvilken maskinvare den har, så i teorien kan driveren presentere hva den vil. Takk for informasjonen.
Hvis han trenger å bruke en eksotisk parallellportenhet, vil dette ikke fungere - faktiske PC-parallellportkontrollere støttet mange andre driftsmodi enn Centronics, som sannsynligvis ikke vil bli støttet av en typisk USB-adapter for generell bruk. Ærlig talt er jeg ikke engang sikker på om en virtuell maskin kan gjøre dette med _real_ parallelle porter.
IIUC hans virtuelle maskin kjører noe gammelt ms-dos-program som bare vet hvordan man skal skrive ut til en skriver som er koblet til centronics-porten. Hvis det er det det handler om, bør Qemu-stil simulering av en parallellport fungere bra.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...