Spørsmål:
MFP for fargelaser
Ben Whyall
2016-03-31 01:12:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er på utkikk etter en multifunksjonsskriver med fargelaser. Jeg har følgende krav:

  • Ethernet-nettverk (RJ-45)
  • Tosidig utskrift og skanning
  • Dokumentmater for skanning
  • Skanning og utskrift skal kunne startes over nettverk.
  • God Linux-kompatibilitet

Når det gjelder budsjett, ser jeg ideelt sett på mindre enn £ 300. Jeg vil vurdere en anbefaling for en enhet som passer godt som er tilgjengelig på nytt.

Bare for å avklare ... du vil at noen ** borte ** fra skanneren til å starte en skannejobb eksternt i stedet for å få skanneren sendt via e-post eller delt mappe? Jeg spør fordi dette for oss har aldri vært en pålitelig arbeidsflyt og endte med å få en stasjonær skanner.
I virkeligheten uten å tenke på det, jeg trenger ikke den funksjonaliteten, det er en utvidelse av min nåværende arbeidsflyt, ved hjelp av en stasjonær skanner. Skanning for å dele eller e-post ville være bra
En svar:
Ben Whyall
2016-07-12 00:44:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg gravde litt rundt og til slutt fikk jeg en Lexmark CX 310. Det eneste den faller ned på er tosidig skanning automatisk, men grensesnittet tillater det.

Etter å ha brukt det en stund er det en god liten skriver og passer fint til mine behov.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...