Spørsmål:
Billige, men god kvalitet hodetelefoner
RPBCL
2015-10-20 11:05:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vel, mine Klipsch Image S4 øretelefoner brøt i går. Hadde dem i minst 4 år tror jeg, og jeg la dem gjennom deres skritt, så det er forståelig. De var fantastiske for sin pris skjønt, og vil bli veldig savnet.

Jeg sparer ganske tungt for øyeblikket, og har ikke nok $ 90 + AUD til overs på et annet sett med hodetelefoner på en stund å komme, derav kommer jeg hit. Jeg ønsker en anbefaling om et godt, men super billig hodetelefonpar, for å komme meg gjennom til jeg har litt mer disponibel inntekt neste år eller senere.

Komfort

Helst så behagelig som mulig, spesielt i lange perioder. Over-the-head-bånd må polstres, ellers føler jeg det virkelig på toppen av hodet etter timer med å ha dem på.

Over-the-ear-klipp klemmer meg også etter lange perioder, men hvis du tilfeldigvis har en anbefaling for hodetelefoner som ikke føles som om de kutter inn der øret ditt kobles til hodet etter timer med bruk, kan du gjerne dele det.

Støyreduksjon (foretrukket)

Jeg vet at for prisen jeg ser på akkurat nå, kan dette presse det mer enn litt. Men den viktigste tiden jeg brukte S4-ene mine, var da jeg virkelig trengte å konsentrere meg om et stort prosjekt på jobben.

Dette er ikke et stort krav, da det å ha musikk å lytte til i det hele tatt kan hjelpe meg å konsentrere meg om ganger, selv om det må spilles knapt-hørbart for å være sikker på at jeg ikke irriterer kolleger. Men hvis det ved et eller annet mirakel er billige hodetelefoner der ute som har noe slags støydempende, vil jeg gjerne høre om det - både så jeg ikke irriterer noen, og så jeg kan spille musikken min på mer enn hviskvolum.

Stereo

Stereolyd, ikke mono. Sannsynligvis utgjør nesten alle hodetelefoner / øretelefoner i våre dager, men igjen, med tanke på min prisklasse, er det verdt å si dette eksplisitt. Jeg har mange sanger jeg elsker å høre på, delvis på grunn av hvor godt de bruker hver enkelt høyttaler.

Pris

Den store. Jeg vil elske noe mindre enn $ 10 AUD. For å få ovennevnte funksjoner kunne jeg sannsynligvis gå opp til $ 25 AUD. Men mindre er definitivt bedre for meg akkurat nå.


Jeg er en stor fan av god lydkvalitet, men bare for nå (til jeg klarer å spandere på noe annet) er jeg villig til å sette lydkvalitet på bakbrenneren. Selvfølgelig, alle innstillingene ovenfor er like, jeg vil gjerne høre i noe svar hva slags lydkvalitet hodetelefonene har. :)

Redigert for å legge til: Jeg er sikker på at alle kan hente lokaliteten min fordi jeg fortsetter å si "AUD". Men bare for å være tydelig: Disse skal kunne kjøpes / bestilles fra Australia. Hvis jeg må bestille dem internasjonalt, kan det være greit. Men vær oppmerksom på svaret ditt hvis du tror jeg trenger å bestille dem fra et annet land.

Svaret mitt http://hardwarerecs.stackexchange.com/a/627/531 og de andre alternativene kan være verdt å se.
@JourneymanGeek Hmm, omtrent $ 21,85 AUD fra ett nettsted. De ser ganske bra ut også ... Hvis du legger ut det som et svar her, selv om det ikke blir akseptert til slutt (jeg kommer til å vente litt før jeg godtar noe svar), vil jeg fremdeles anbefale det. (FYI: Pris funnet her http://www.geekbuying.com/item/Ny-Original-Xiaomi-Smartphone-Piston-II-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android- --Black-343327.html)
@JourneymanGeek På det samme nettstedet er det en annen Xiaomi-modell for $ 13,10 (her: http://www.geekbuying.com/item/Ny-Original-Xiaomi-Piston-III-Youth-Edition-3-5mm-In-ear-Stereo -Earbud-Headphone-For-Xiaomi-Android-iPhone --- Black-345070.html? Utm_source = EMS & utm_medium = EMSPD_Product_Link & utm_campaign = EMSPD_Feed_345070). Hvis den modellen er bra, vil det være et godt tillegg til hvis du bestemmer deg for å gi svar på dette spørsmålet ...
Gammel tråd, men måten spørsmålet ble stilt på, stiller et spørsmål i seg selv. Finner ingen premisset om "billig, men god kvalitet" for å være morsomt, siden billig betegner kvalitet, mens billig betegner kostnad?
To svar:
Journeyman Geek
2015-10-21 04:23:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

xiaomi stempel 2.0 / 2.1 (det er en 3.0-modell for øyeblikket) ute, men jeg har aldri brukt den før. Jeg vet at folk har bestilt et par til australia, og bestilt det av ibuygou. OP nevnte denne modellen som ser ut til å være en plastvariant av 3.0 (2.0 / 2.1 hadde disse også), men jeg skal snakke om de jeg har. Xiaomis hodetelefoner slår vanligvis over vekten, så det er verdt å vurdere. Utenfor "dets metall" og muligens hvordan det høres ut, er mange av disse funksjonene vanlige i hele produktlinjen.

enter image description here

Cliff's notes version

 • Pris: 20-30 usd avhengig. Fikk min for 20 singapore dollar.

 • God lydkvalitet - Bra nok. Jeg har prøvd det på mitt gode utstyr på en lerke, og det høres bra ut. Telefonen min / hva som helst Google Play transkoder den til ser ut til å være begrensningen

 • Pålitelighet - jeg har hatt min ~ 6 måneder tror jeg. Den er solid bygd

 • Holdbarhet - Kevlar-forsterkede kabler, som ermer på halvparten av den. Sted der kabelen deler seg er beskyttet av fjernkontrollen. Ørepropper og de fleste beslag er malt aluminium. Jack ser også solid ut.
 • Komfort - Har forskjellige ørepropper som passer dine behov.
 • Isolasjon - Det er anstendig, selv om isolasjonsnivået vil avhenge av tipsene. Jeg kan bruke dem hele dagen (men det gjør jeg ikke!). På noen måter er god passiv isolasjon (som fungerer i alle områder) bedre enn ANR (som

Det er den modellen jeg har uansett. Vurderinger er greie og folk har en tendens for å like det. Og ja, de kommer med et etui, gummi viklet widget og andre skinnende ting.

Hodetelefonene er maskinert i aluminium. Kabelen har en fjernkontroll og lengden mellom pluggen og kontrolleren er dekket av en beskyttende kappe, og skal være forsterket med kevlar. Hodetelefonene har stor belastningsavlastning, og jeg har hatt mine i ganske lang tid, daglig bruk uten problemer. Den er bygget seriøst solid.

Du får 3 par glatte ørepropper i forskjellige størrelser og en flens, som skal passe strammere.

Lydkvaliteten er anstendig, telefonen min er mer en begrensende faktor (jeg er lydsnobb). De er omtrent like gode som du ville fått for prisklassen. Den kommer med den herlige gummihodetelefonholderen og 'juvelvesken', og gateprisen er ~ 30 usd.

Fjernkontrollen er under der hodetelefonene deler seg. Den har 3 knapper, men volumknappene fungerer bare på noen telefoner.

Når det er sagt, er det mange forfalskninger av disse så advarselen. Jeg fikk min fra xiaomi direkte.

Tatt i betraktning at jeg gikk med super cheapie-hodetelefoner siden jeg drepte ganske mange, og dette har overlevd meg, vil jeg si at dette er et hardt par.

Ignorer forrige kommentar (siden slettet) om GeekBuying. Mange på nettet sa at de ikke hadde noe problem med selskapet, mange andre sa at de hadde et helt rot av problemer. Ser ut til å være et veldig hit-and-miss selskap å kjøpe fra. Likevel, svar oppstemt likevel fordi modellen som er diskutert (bare) faller inn i min prisklasse fra noen nettsteder, den andre (plast) modellen faller lettere inn i prisklassen, og begge høres veldig bra ut for deres pris og mine preferanser. :)
koullislp
2015-10-20 15:35:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

JVC XX In-ear hodetelefoner hele veien! Hadde 2 par så langt fordi jeg mistet den første. Anbefales på det sterkeste!

 1. Skitt billig
 2. Ok lyd
 3. God støydemping
 4. Tung bass
 5. Veldig slitesterk
Etter lenken (fra denne lenken) til JVC-butikken, står det at det handler om $ 53 AUD. Alt annet ser bra ut om dem skjønt :) Husker dette forslaget hvis jeg ikke har kjøpt noe nytt til neste år ...
Halv pris på ebay :-). Jeg fikk mitt for £ 15, så du burde kunne få det rundt $ 25. http://www.ebay.com.au/bhp/jvc-xtreme-xplosives


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...