Spørsmål:
Trådløse hodetelefoner
bwerks
2015-10-10 00:28:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et Logitech ClearChat -hodesett, og jeg elsker det, men jeg trenger noe med bedre overføringsstyrke. Jeg har sett meg rundt etter lignende enheter skjønt, og det virker som om ClearChat er enestående i sin klasse. Jeg har det veldig vanskelig å gjøre detaljert søk, siden salgssider som Amazon & NewEgg ikke har gode søkekriterier for hodetelefoner.

Jeg fant også H20e, men dessverre er det en "business-class" enhet, og svaret er en grøtaktig 150Hz-7KHz. Kun nyttig for telefonsamtaler fra person til person; ubrukelig for musikk, spill eller til og med gruppemøter.

Dette er tingene jeg leter etter:

  • USB, ikke Bluetooth
  • 20Hz-20KHz respons (H20e kan ikke gjøre dette)
  • Mute-bryter på øret
  • LED-lampe for demping på mikrofon
  • Rekkevidde større enn 10 m (ClearChat kan ikke gjøre dette)

Er det noen hodesett der ute som tilfredsstiller disse kriteriene?

Har du et budsjett for dette?
Det er først og fremst et arbeidsapparat, så budsjettet mitt er ... sjenerøst, heh. Jeg vil underholde ethvert forslag, uavhengig av pris.
En svar:
Tobias Kienzler
2018-02-16 20:32:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har sett meg litt rundt, så langt har jeg funnet følgende to kandidater, tilfeldigvis alle fra SteelSeries (nei, jeg er ikke tilknyttet, tilsynelatende er de bare gode):

  • SteelSeries Siberia 840 kan brukes både kablet (full kvalitet, ikke med Bluetooth) og trådløs, har to batteripakker for rask utveksling og lading, og ekstra Bluetooth-tilkobling. Åpenbart har det en pris på rundt 300 $. Egentlig er det også 800 uten Bluetooth.
  • Arctis 7 kan brukes kablet og trådløst, men det mangler blått. Ulempen er at den bare fungerer via USB i trådløs modus


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...