Spørsmål:
2D strekkodeleser, med Bluetooth
reeeky2001
2016-10-13 00:40:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ønsker å finne en Bluetooth 2D-strekkodeleser. Jeg jobber på et lokalt skolebrett og vi mottar forsendelser av Chromebooks for studentbruk, så vi må merke og lager hver enhet etter varenummer og serienummer.

Boksene har en QR-kode (som inneholder serienummeret nummer) og vi plasserer en standard UPC-strekkode på dem. Jeg har brukt en Android-telefon for å skanne disse, men det tar mer tid enn en skanner vanligvis gjør (fokuseringskamera osv.).

Jeg har bare fire krav:

  1. Leser QR og standard strekkoder (UPC). Datamatrix-koder ville også være fine, men nødvendige.
  2. Bruker Bluetooth, ikke en 2,4 GHz-mottaker.
  3. Under $ 250
  4. Enkel å lese instruksjoner, på engelsk.

Jeg hadde funnet denne skanneren, men da vi bestilte den, ble den utilgjengelig. Så nå er jeg på jakt etter en ny og tenkte at jeg skulle spørre her.

Av nysgjerrighet, hvorfor må det være Bluetooth?
@Andy Hovedsakelig fordi jeg ikke kan skanne i nærheten av en datamaskin, av plasshensyn, og jeg ikke ville ha en egen mottaker-dongle som vi lett kunne miste. Bluetooth er plattformplattform, og hvis vi skanner utenfor stedet, kan vi bruke telefonene til å holde og laste opp de skannede dataene.
@reeeky2001 - De trådløse fra Symbol har ikke en dongle. de har en ladestativ som kobles til via USB
En svar:
Digital Boffin
2016-10-14 04:14:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etter å ha gjort mange ERP-integrasjoner i varehus og detaljhandel, var det stort sett en trådløs strekkodeleser som skilte seg ut, og det var Symbol (nå Zebra).

enter image description here

De lager en Bluetooth-skanner - DS6878SR og gitt ditt (økte) budsjett, bør dette fungere fint.

Personlig, Jeg vil ikke gå for de mindre navneskannerne. Symbol er en industristandard og deres pålitelighet er uovertruffen.

Takk for forslaget. Jeg har foreslått [DS6878-SR] (https://www.amazon.com/Zebra-Motorola-Symbol-DS6878-SR-Bluetooth/dp/B00NN63AD2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1476465913&sr=8-1&keywords = sebra + 2d + bluetooth) da LS4278 ikke gjør 2D.
Glemte å nevne, jeg fikk sjefen til å øke budsjettet på den. Men stor takk for at du minnet meg om Zebra. Vi brukte Moto-skannere hele tiden da jeg jobbet med detaljhandel.
Ville bare takke deg igjen. Jeg mottok DS6878 i går og fikk den til å fungere slik jeg trengte den.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...