Spørsmål:
Eventuelle Raspberry Pi-alternativer med USB 3, Gigabit og kanskje til og med SATA?
Stefan Kern
2016-10-05 19:06:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Så langt elsker jeg alle Raspberry Pi-ene jeg har hjemme (1, 2, 3 og 2 nuller), men jeg har bestemt meg for å bygge min egen lille sky hjemme.

Siden Bringebær mangler USB 3 og en Gigabit-port, det kommer ikke til å være det beste alternativet for denne oppgaven. Internett-hastigheten min hjemme er kanskje ikke den største, men når jeg er hjemme og prøver å overføre filer, vil jeg virkelig ha full kapasitet på 1 GBit / s.

Så jeg vil ha et alternativ med ...

  • Gigabit-port
  • USB 3.0
  • (valgfritt) SATA
  • (valgfritt) x86-basert prosessor for Windows
  • under eller litt over 100 € (eller $)

Noen anbefalinger? Jeg har allerede googlet litt, men jeg har ikke funnet et godt alternativ ennå. Takk på forhånd!

Sjekk her - http://www.jaguarboard.org/index.php/products/product_show/jaguarboard-industry-first-x86-based.html x86 under 100.
@JIV Dette er bra for CPU-intensive ting (Atom er ganske kraftig sammenlignet med RPi-kjerner), men mangelen på USB3 og Gigabit Ethernet gjør det til en dårlig filserver.
særlig. Hva med http://shop.udoo.org/eu/preorder-x86.html?___from_store=other&popup=no, men de er bare forhåndsbestilling. Uansett var jeg der også før, og prøvde å velge enkeltkort-pc til serveren min, men bestemte meg for å bygge den som mITX. Nå har jeg 6 SATA-porter og RAID1 i gang - ville ikke være mulig med singleboards
@JIV Ja, jeg sitter her og prøver å ta en beslutning også. Det er morsomt at en anstendig mITX-PC med etui og alt annet vil koste rundt 200 dollar, omtrent det samme som et enkeltbord med samme spesifikasjoner på slutten;)
To svar:
Dmitry Grigoryev
2016-10-05 20:47:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ODROID-XU4 mangler funksjonene du har merket som valgfri, men har alt du trenger og selges for $ 74 i skrivende stund (med verdensomspennende frakt) på hardkernel-nettstedet, selv om butikkoblingen ikke gjør det ser ikke ut til å fungere. Uansett, det kan lett finnes på eBay og lignende nettsteder.

Hm, virker fin så langt! Noen andre anbefalinger med en x86-basert prosessor neste? Jeg er bare nysgjerrig :)
Hvis ytelse ikke er et stort problem, kan du bruke [exagear] (https://eltechs.com/product/exagear-desktop/) emulator til å kjøre x86-kode på ARM (f.eks. [Jeg bruker den] (http: // travel .stackexchange.com / q / 59110/37380) for å kjøre Heroes of Might and Magic 3 på en Banana Pro). De sier at du til og med kan kjøre [Skype på ODROID] (http://forum.eltechs.com/viewtopic.php?f=4&t=70) ved hjelp av dette.
Vel exagear ser fint ut, trist at det koster penger, men hei, ikke alt i livet kan være gratis :)
Jorge Toledo
2017-07-18 17:37:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Har du vurdert en low-end NUC for den brukssaken?

Sannsynligvis for sent her, men jeg har nøyaktig samme brukstilfelle og ønsket å dele løsningen min og se om du klarte å finne en alternativ. Etter å ha sett meg rundt og ikke funnet noen enkeltkortalternativer, har jeg kommet over noen NUCer i nedre enden som kan fungere for oppgaven, som Gigabyte GB-BACE-3000 Brix. Det er ikke akkurat den samme typen enhet, men den merker av alle boksene dine mens du fortsatt har et veldig lavt strømforbruk.

  Gigabit Port: 1USB 3.0: 4 (valgfritt) SATA: 1 (valgfritt) x86-basert prosessor for Windows: ja under eller litt over 100 € (eller $): ja  


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...