Spørsmål:
Surface Pro 4-konfigurasjoner for lett-moderat spill
thanby
2015-11-16 18:50:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den nye Surface Pro 4 virker som en ganske solid maskin, og jeg ønsker å få en som min nye mobile arbeidsstasjon siden jeg reiser mye på jobb (sammenlignet med den banebrytende Dell-arbeidsstasjonen jeg for øyeblikket må dra overalt). Men jeg vil også at den skal være rimelig flink til å kjøre moderne spill, selv om de ikke trenger å være på høyeste innstilling eller å trekke 90FPS. Heldigvis er det flere alternativer, men jeg vil gjerne ha råd om hvilke (hvis noen) som vil gjøre størst forskjell i forhold til kostnadene.

Her er konfigurasjonene jeg vurderer:

  • i5 / 4GB / 128GB ($ 999)
  • i5 / 8GB / 256GB ($ 1299)
  • i7 / 8GB / 256GB ($ 1599)

Det er også i7 med 16 GB, men det er litt dyrere enn jeg vil betale.

Jeg vil gjerne få mest mulig ut av pengene når det gjelder ytelse. Primært vil det være en arbeidsdatamaskin, men hvis jeg av og til ønsker å fyre opp et nyere spill, hva er den laveste modellen på listen som komfortabelt vil håndtere det? fordelene. Størrelsen deres er ikke kritisk for spørsmålet, men kan utgjøre forskjellen hvis jeg er på gjerdet mellom de to i5ene.

Rediger: Basert på svarene så langt ser det ut til Surface Book med dedikert GPU kan være den bedre måten å gå for spill på. Er selve GPUen den begrensende faktoren? Så vidt jeg kan fortelle er den andre maskinvaren (bortsett fra skjermen) den samme. Er det noe annet som gir bedre spillytelse i prisklassen til i5 Book med GPU ($ 1900 USD), men som fortsatt er veldig mobil og funksjonell?

Hvis du vil kjøre spill fra disken din, er ikke 128 GB mye. Spill er store. Jeg vil også anbefale deg å vurdere en ekstra ekstern stasjon.
Ja, jeg planlegger å ha en uansett for FS-sikkerhetskopier og bare ekstra medielagring. Det ville være spesielt viktig med den 128 GB-modellen
To svar:
Thomcdrom
2015-11-18 20:00:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som qmd sa, disse er ikke ment for spill. Hvis du virkelig vil ha en Surface Pro 4, vil jeg gå med i5 8GB-modellen, for i dag og i dag trenger du minst 1,5 GB for at Chrome skal kunne fungere greit, og en i7 er ikke nødvendig for daglige jobber med mindre du gjør virtualisering av noe slag eller redigering av bilder / videoer.

Jeg ville fått en Surface Book som KAN håndtere moderne spill. Den har også et tastatur som jeg foretrekker enn det du kan få på Surface Pro 4. Surface Book starter på $ 1500 ( $ 1899 for modellen med den dedikerte GPU) og er en 2 i 1 bærbar datamaskin med skjermkort. Det er også en modell uten skjermkortet, men jeg ville ikke fått den.

For begge modeller ville jeg få Surface Dock ($ 199,99) for flere porter for kl. hjemme eller på et hotell.

Det er opp til deg, men jeg vil få i5 Surface Book. Her er lenker for din klikkeglede til både Surface Pro 4 og Surface Book.

Jeg var opprinnelig begeistret for boken, men etter at jeg lekte med en i butikken, bestemte jeg meg for at den ikke har den mobilitetsfordelen som Pro har. For eksempel er batteriutvidelsen og skjermkortet plassert i tastaturet, og det har ikke støtteben, så hvis du kobler det fra, mister du faktisk mange av fordelene ved mobilen. Det begeistret meg ikke. Men kanskje jeg gir det et nytt blikk siden dere anbefaler i5 som er mye rimeligere.
Oh wow det er reversibelt, jeg visste ikke engang det til nå ... som i det minste utbedrer mangelen på kickstand.
Jeg understreker det, men jeg vil ha et deksel over skjermen uansett fordi det er vanskelig å erstatte skjermen. du kan få en med kickstand. For å oppbevare den i en liten pose, vil jeg bare ta tastaturet fra meg uansett og ta det med til hotellet jeg bor hjemme eller hjemme. 2 dårlig det er ikke en versjon med et stativ og et tastatur.
qmd
2015-11-16 22:31:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg antar at det kommer an på definisjonen din av komfortabelt håndtere . Etter min mening vil ingen av disse modellene komfortabelt håndtere et moderne spill.

Når det er sagt, er det brukere som for tiden kjører spill som Fallout 4 på i5 8GB-versjonen ( LINK) på 1280x720, og det ser ut til å klare seg bra. (Andre brukere si at spillet stadig krasjer eller ikke en gang vil starte.)

Bare vær forberedt på at du bare vil kunne kjøre spillet med lavest mulige innstillinger. Hvis du ikke har noe imot alt dette, i tillegg til en og annen bildefrekvensfall i grafisk intensive områder, gå til i5 8 GB 256 GB SSD-versjon.

Jeg ville personlig ikke fått den bærbare datamaskinen hvis jeg planla å spille nyere spill. Det var bare ikke laget for det.

Svar på en kommentar:

Generelt sett kommer det ned på det faktum at bærbare datamaskiner har betydelig lavere strømforsyning. enn stasjonære datamaskiner som til gjengjeld begrenser CPU og GPU som en bærbar datamaskin kan drive. Jeg er redd for at stort sett alle spill-bærbare datamaskiner har denne feilen.

Selv den dyreste Surface Pro 4 kommer ikke til å gi deg jevn spillytelse nå og absolutt ikke om 2-3 år. Hvis du noen ganger vil spille litt FIFA 16 eller Dota 2 mens du er på forretningsreise, tror jeg Surface Pro 4 vil være helt bra. Hvis du planlegger å spille nyere spill som Call of Duty og Fallout 4, tror jeg ikke du vil like det. Å stadig spille med de laveste oppløsningene med <50 fps, blir ikke morsomt i det lange løp. I det minste ville det ikke være for meg. Håper det hjelper.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...