Spørsmål:
Point of Sale hardware for liten middag?
DinerJoe
2015-09-15 23:52:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg eier en liten middag. Jeg har nå et veldig salgssystem fra 1990-tallet som viser alder. Jeg leter etter ideer til et nytt system med noen få funksjoner som vil hjelpe mye.

  • Kan håndtere kreditt- og debetkorttransaksjoner, i tillegg til standard kontanttransaksjoner
  • Kan foreslå tipsmengder (10%, 15%, 20%, Annet?)
  • Kan håndtere utskrift til to steder. Kassereren trenger en kvittering som de kan levere til kunden, men en annen kvittering må gå på kjøkkenet slik at kokkene kan begynne å gjøre jobben sin
  • Strekkodeleser, må kunne håndtere Kode 39

For tiden involverer håndtering av transaksjoner som ikke er kontanter, en flertrinnsprosess med brukerne. Bruker overleverer kort til kassereren, kassereren spør "Kreditt eller debet" og trykker deretter på passende knapp, kassereren sveiper kortet. Hvis debet, peker kassereren mot en PIN-kode for brukeren å angi PIN-koden. Hvis kreditt, skriver kasserer ut kredittkvittering og ber om signatur. Hvis antall trinn kan reduseres, ville det vært bra.

Jeg har opprettet et [meta-innlegg] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/q/115/57) om dette spørsmålet og om anbefalinger som avhenger like mye av programvare som maskinvare er temaet. Ta en titt på spørsmålet og følg gjerne med der borte hvis dette spørsmålet får dårlig svar.
En svar:
Andy
2015-09-16 00:36:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg anbefaler Clover. Kløver er en kombinasjon av maskinvare (PoS-terminaler, skrivere, strekkodelesere osv.) Og programvare.

Fra og med maskinvaren har du tre alternativer.

Hver av disse kan ta brukerkredittkort. Stasjonen er din viktigste kassererminal. Det er stille. Mini er en "utvider" for stasjonen. Disse er nyttige for overspenninger - dvs. den årlige festivalen i byen din som får virksomheten til å ha linjer rundt hjørnet for en helg. De gir mye av funksjonaliteten til stasjonen, men du trenger ikke trenger det mye av tiden. Mobilen er nyttig for reiseserveren. De kan bære den til bordet og legge inn bestillinger, eller under din hypotetiske årlige festival kan de reise langs linjen av kunder og ta bestillingen før de kommer til stasjonen.

Sammen med PoS-basestasjonene, Kløver har flere tilbehør. Disse inkluderer strekkodeskannere, skrivere (inkludert kjøkkenprintere), vektvekt, debetpads (skjønt, den samme funksjonaliteten er tilgjengelig på PoS-terminalene selv) og mer.

Neste kommer programvaren. Clover har et App Market med et stort antall tilleggsprogrammer. Ulempen er at mange av disse er månedlige abonnementsbaserte. Jeg oppfordrer deg til å se gjennom disse appene skjønt. Jeg kan se flere som ser ut som om de vil være nyttige for en middag (inkludert forslag til tips). Det er også ting som ikke er salgsstedsspesifikke. Jeg ser apper for tidsklokker, lagerstyring, administrasjon av flere butikker, kuponger, analyser av kundene dine og mer.

Til slutt er det en API for utviklere (som appene i App Market bruker). Hvis du finner ut at det ikke er en app du trenger, og du har utviklererfaring (eller kan ansette en utvikler), ser det ut til at det er kode og dokumentasjon tilgjengelig for å hjelpe deg med å gjøre det.

Når det gjelder spørsmålet ditt om kredittkort, gir Clover deg en selgerkonto på First Data. Hvis du har en handelskonto hos noen andre, oppmuntrer Clover deg til å snakke med dem for å se om de selger Clover.

Jeg er bare nysgjerrig: Hvor kjenner du dette fra? Er du spiseieren selv, jobber du hos Clover eller så du bare opp dette?
Jeg har gjort utviklingsarbeid for en lokal virksomhet som bruker systemet. Min erfaring med Clover selv er veldig begrenset. Utviklingen min var ikke relatert til PoS-systemet. Jeg har hørt eieren si veldig gratis ting om i forhold til hva de hadde, og så opp for dette svaret.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...