Spørsmål:
Liten projektor for å se filmer / spille spill
motoDrizzt
2016-11-17 20:39:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg flytter for øyeblikket en og annenhver måned, og siden jeg ikke har mye bagasjeplass på bilen motorsykkel, kan jeg ikke bevege meg rundt på PC-en og skjermen på 26 tommer, og jeg ' jeg sitter fast med bare den bærbare datamaskinen min.

Så jeg tenker å kjøpe en billig miniprojektor for å koble den til den bærbare datamaskinen for å se filmer og spille spill og trenger litt råd, da det er et felt jeg aldri har så på.

Hva jeg trenger:

  • Anstendig skjermstørrelse, kanskje minst 42 tommer?
  • Anstendig oppløsning, ingen behov for FullHD men i det minste noe mer enn en 1366 × 768
  • HDMI-inngang
  • Liten. Enda bedre, lett.
  • Silent
  • Jeg aner ikke priser, men hvis mulig ... ikke mer enn 100 euro?
  • anstendig kvalitet, jeg trenger tekst for å være lesbar

Ingenting annet, og jeg mener det bokstavelig talt: Jeg er ok i å bytte alt annet for ovennevnte funksjoner. Jeg bruker den bare om natten, så (rimelig) lave lumen er ok, jeg trenger ikke USB-porter, ingen wifi, ingenting ingenting ingenting.

bred forespørsel er bred. Og mens du har mange etterspurte variabler, er det ikke veldig spesifikt når det gjelder definisjon av nevnte variabler.
En svar:
BigElittles
2016-11-19 02:38:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Denne er under budsjett, og oppfyller alle dine andre kriterier. Virker som et solid lite stykke maskinvare, jeg henter kanskje en ...

Det høres ut som om du reiser mye. Jeg vil vurdere å få en liten bit projektorduk og 4 trykknapper. Jeg tviler på at hotellpersonalet ser pinhullene, og det vil gjøre din opplevelse med en hvilken som helst projektor bedre. Du kan klippe kluten til den størrelsen du foretrekker, eller bare la resten henge løs. Når du er ferdig, skal den foldes pent sammen og gå tilbake i vesken din.

Crenova Mini Projector

Du vet, jeg tror OP har falt av planeten. Likevel blir dette fortsatt flyttet til forsiden av Community-bot
@NZKshatriya Det ser ut til å være et lite problem med Community-Bot ... Bumping spørsmål til toppen som det er svært lite sannsynlig å bli akseptert fordi OP ikke har blitt sett i evigheter (når du sjekker deres profil).
@0-60FPS kanskje du sjekker feil profil, for jeg er på SE-nettverket hver dag, mange ganger om dagen :-) Og btw, hvis du trenger meg, kan du bare sende meg en @ lapp. Uansett, jeg har lagt ut mange spørsmål på mange SE-nettsteder, og jeg går alltid tilbake for å godta svar ... når de svarer på spørsmålet. Denne VPR kostet 200 dollar, langt fra 100 Euro; ok, akkurat nå er 50%, og jeg må innrømme at budsjettet var sist av mine bekymringer, men jeg ba om en oppløsning høyere enn 1366 × 768 og tilgi meg, men ved 800 * 480 har denne oppløsningen til en kalkulatorskjerm.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...