Spørsmål:
Android-telefon med lang batterilevetid under tung databruk
user449
2015-10-02 22:46:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg pleier å bruke telefonen som nesten en mini-bærbar PC. Hva det betyr er at jeg bruker mye data enten det er nettlesing, ser på morsomme bilder, streamer musikk / videoer, bruker Skype osv.

På min forrige telefon (en iPhone), intens databruk kan tømme batteriet med en hastighet så raskt som 20% / time. Dette betyr at jeg bare kan bruke telefonen min i 5 timer.

Dermed ser jeg etter anbefalinger for en funksjonelt avansert Android-telefon med vekt på batterilevetid.

Mer spesifikt, det skal:

  • Kjør alle rimelig programmerte Android-apper / spill uten merkbar bremsing.
  • Passer i lommen min,
    • Faktisk tror jeg iPhone 6 er for stor. Jeg foretrekker faktisk en størrelse mindre enn det. Men så lenge det kan passe i lommen, har jeg det bra.
  • Kan opprettholde så lenge som mulig (helst 24 timer) under intens databruk.
  • Er faktisk en telefon. (dvs. kan ringe, sende tekst osv.)

Alt annet er en bonus, men vennligst gi meg beskjed hvis det er noen store forbehold. (for eksempel hvis telefonen vanligvis dør om en måned, så gi meg beskjed om det ..)

Noen spesifikasjoner for landet og transportøren? Jeg ser på spesifikasjonene til Kyocera Brigadier, men det ser ut til at det bare er tilgjengelig gjennom Verizon i USA
Fem svar:
March Ho
2015-10-03 16:23:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det beste alternativet er sannsynligvis å få enten en smarttelefon med utskiftbare batterier og bære flere, eller få en ekstern strømpakke.

En begrenset utvalgstørrelse undersøkelse av en rekke smarttelefoner viser at den beste utøveren (iPhone 6) tappet 35% batteri på 150 minutter, noe som innebærer en 7,5 time batterilevetid for surfing via WiFi. Siden data som bruker mobilradioen bruker mer batterilevetid enn WiFi, vil det sannsynligvis ha enda lavere batterilevetid (som samsvarer med de 5 timene du får fulladet). Derfor er det svært lite sannsynlig at eksisterende smarttelefoner har> 24 timers batterilevetid på mobildata.

En strømpakke som denne kan gi nok strøm til kontinuerlig bruk av nettet. Forutsatt at den samme iPhone 6 kan 16000mAh-modellen gi strøm i over 30 timer i strekk, eller du kan redusere kapasiteten hvis du vil ha mindre batterivekt rundt. Batteripakken veier omtrent ~ 400 g alene, og passer ikke i en gjennomsnittslomme, men hvis du er på farten (f.eks. På et tog / buss uten strømuttak eller på en sykkel), vil det være bra idé.

+1 for utskiftbare batterier. Jeg gjorde dette med Samsung-telefonen min. Med to ekstra batterier og en ekstern lader, har du det bra. Batteriene er faktisk ganske slanke og slett ikke noe problem å bringe rundt. Og det fjerner problemer med den store kraftpakken.
Når vi snakker om utskiftbare batterier, lager anker et utvidet batterideksel til samsung s3 som er som 3 ganger batterikapasiteten
8bittree
2015-10-04 00:13:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sonys Xperia Z3 Compact og Xperia Z5 Compact er omtrent like store som iPhone 6 (ikke pluss). De ser også ut til å være de eneste (fra begynnelsen av oktober 2015) avanserte Android-enheter med skjermer under 5 tommer. Sonys Z3 og Z3 compact har noen veldig gode batterilevetid sammenlignet med andre Android-produsenter. Z5 compact forventes å bli utgitt i oktober, og er dermed ikke anmeldt ennå. Den bruker veldig varme Snapdragon 810, så det gjenstår å se om det ekstra 100 maH (til 2700 mAh) i batteriet er nok til å vare så lenge Snapdragon 801 og 2600 mAh batteri i Z3 Compact. Både Z3 Compact og Z5 compact har ikke-flyttbare batterier, så hvis du trenger mer levetid enn de gir, må du bruke en ekstern løsning i stedet for å bytte de interne batteriene.

Merk at i generelt vil større telefons batterilevetid bli mindre påvirket av radiobruk enn mindre telefoner, fordi mer av strømavløpet skifter til å strømme skjermen, og reduserer relativ mengde radioen bruker.

Dhruva
2016-02-13 12:51:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huawei Marathon M5 er selskapets nye tilbud med 5000 mAh som skal ha nok juice til å vare rundt 7-9 timer med surfing

Mawg says reinstate Monica
2016-07-31 13:32:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker UleFone Power, som er min andre UleFone, og jeg er mer enn fornøyd med begge deler.

Den har et 6500 mAH batteri og gir meg opptil 5 dager mellom kostnader.

Jeg er imidlertid ikke en tung databruker som deg.

Når det er sagt, burde du kunne få en hel dags bruk av det. Det er rimelig, så vel verdt å prøve. Gi oss beskjed om hva du synes

The_cobra666
2017-04-27 14:59:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan prøve Lenovo P2.

Flott telefon med god batterilevetid og ikke tappet banken ..Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...