Spørsmål:
Veske som støtter EEB-hovedkort og doble ATX-strømforsyninger
Ctrl-alt-dlt
2015-11-17 18:59:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leter etter en sak som støtter serverbyggingen min, som vil bestå av et ASUS Z10PE-D8-hovedkort og ønsker å innlemme to ATX / EPS PSU-er i tråd med Corsair RM850i.

Den trenger minst åtte 3,5 "HDD-fester for SAS og to 2,5" SSD-fester for systemstasjoner.
Den trenger også rikelig kjøling for en dobbel Xeon E5-2620V3 og 64 GB RAM, da den vil gå varmt.

En front på 5,25 "vil være gunstig, men ikke absolutt nødvendig.

Jeg ser under £ 300. Et tårn er å foretrekke. Med stativmontert vil jeg må redusere budsjettet til £ 200 for å innregne noen av kostnadene for skinner og et skap.

En svar:
Thomcdrom
2015-11-20 14:20:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er to tilfeller som du kanskje kan bruke til dobbel strømforsyning. Thermaltake Core X9 er et solid metallveske ment for pc-er med EATX-støtte. den modulair og du kan sannsynligvis få plass til en dobbel ATX PSU.
IPC 4U-4310L er et serverstativ med støtte for en overflødig strømforsyning. dette har også hot swap-porter og er en 4u-formfaktor.

Begge er ikke de billigste tilfellene det er i merket. Men jeg tror at i disse kan du få plass til din pc.

Så hvis du vil ha en sak uten problemer, så kan du få Thermaltake Core X9. også denne ser best ut og har god ventilasjon.
Hvis du vil ha en rack-server, kan du gå med IPC-en, men den støtter ikke 2 full atx-strømforsyninger, men en overflødig strømforsyning (dette betyr ett sett med kabler osv.)

Og hvis du vil gå billig, kan du modifisere en hvilken som helst terningformfaktor for å passe dine behov.

Totalt sett vil jeg velge Thermaltake Core x9 fordi den kan har en ekstra PSU installert på, og hvis du får 2, kan den få 4 av badboys der inne. den er også liten, slik at du lett kan plassere den hvor som helst, noe som betyr problemfri installasjon.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...